Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

БПП "Солідарність" на Львівщині посилився чотирма заступниками

Делегати шостого етапу конференції Львівської територіальної організації партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" обрали заступників Голови Юрія Гриніва. Про це пише сайт kulemet.com.

"За пропозиції Юрія Гриніва, до наявного першого заступника голови Львівської ТОП "БПП Солідарність" Тараса Ситника, було обрано ще чотирьох заступників, які займатимуться розбудовою партії у Львівській області.

"Віталій Корецький займається питаннями децентралізації. Напрямок його роботи –  це розбудова партійних осередків, децентралізації та побудови мережі первинних осередків партії. Ігор Сліпецький один із перших членів партії. Ігор має дуже добрий біографічний список участі у виборчих компаніях. Тож він буде займатися напрямком виборчих процесів з децентралізації.  Назар Жолобович, молодий активний, багато допомагає партії з проектами і приносить багато нових ідей. Сподіваюся, що будучи заступником з питань розвитку проектів, Назар реалізує свої задуми в роботі та оправдає довіру.  Степан Панюца дуже добрий організатор. Працював в адміністрації міського голови, обіймав посаду начальника управління внутрішньої політики в Львівській міській раді, був керівником  організаційного відділу Львівської облдержадміністрації, що говорить про його високі організаційні здібності. Пропоную його кандидатуру на заступника з організаційної роботи. Переконаний, Степан Панюца, зможе реалізувати свій досвід  в майбутніх проектах", – розповів делегатам про заступників Юрій Гринів.

Окрім обрання заступників Голови, на  конференції розглядалися питання продовження повноважень Ради  Львівської територіальної організації Партії "БПП "Солідарність" та питання розвитку організації  партії у Львівській області в наступному році".

kulemet.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ