Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Чумак не збирається складати мандат депутата

Депутат Віктор Чумак в ефірі Громадського пояснив ситуацію зі своїм виходом з фракції блоку Порошенка і як з цим пов’язане Національне агентство з питань запобігання корупції.

Чумак вважає, що аргументи про начебто його суміщення мандата депутата і роботи в НАЗК не мають ніякої логіки, оскільки формально саме агентство ще не створено.

«Це така політична гра, щоб скоріше позбутися мене в парламенті. Розпорядження Кабміну щодо призначення (в НАЗК – ред.) оскаржується в суді, суд залишив розгляд без руху. Я ішов в НАЗК це було не моє персональне рішення, я працюю з великим колективом, але це не команда БПП, це команда громадських активістів, це команда журналістів-розслідувачів», — сказав Чумак.

При цьому у БПП всі нормально поставилися до виходу Чумака з фракції, оскільки за словами депутата, там є багато «нормальних людей».

Чумак пояснив, що хоче працювати в парламенті і не збирається відмовлятися від мандата і буде «чіплятися за крісло» депутата.

«Звісно чіпляюсь. Це крісло дали люди, як я можу нехтувати тим що дали люди. Я буду захищати те, що дали мені люди», — сказав депутат.

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ