Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Де краще відпочивати у Хургаді восени: поради АНЕКС Тур

Осіння відпустка в Єгипті є абсолютно реальною: вильоти чартерів українських туроператорів відбуваються регулярно з аеропортів Молдови, Польщі, Румунії, Угорщини. Як купити гарячі путівки в Хургаду онлайн без візиту до офісу турагенції АНЕКС Тур та які курорти поблизу аеропорту Хургади обирати?

Онлайн купівля туру – реальний відпочинок в Єгипті

Дистанційна робота турагенції ANEX Tour розширила коло постійних клієнтів – гарячі тури до Хургади купують сім'ї на території України та в країнах Східної Європи. У вартість пакетного туру до Хургади входить авіапереліт, перевезення багажу, страховка, груповий трансфер в готелі.

Обирайте самостійно в онлайн-каталозі турагенції ANEX Tour за допомогою фільтрів пошукової системи:

  • вигідну ціну; залежить від дати вильоту, тривалості відпустки, статусу готелю, категорії номера;
  • готель на запит: концепція все включено, на першій лінії, з дитячим меню, домашнім кораловим рифом або гірками.

Онлайн-карта з точною вказівкою розташування готелю, фотографії, рейтинг, реальні відгуки туристів інформують про всі плюси та мінуси конкретного готелю в Єгипті.

Чим приваблює осіння Хургада туристів

Дощових днів 0. Восени немає сильного вітру, вдень +26-30°С, вночі не нижче +17°, температура води в Червоному морі +27°С. Ідеальний час для пляжного відпочинку, екскурсій, шопінгу, вечірніх прогулянок. У готелях пригощають гуавою, апельсинами, свіжими фініками, на ринках продаються стиглі манго нового врожаю.

Як розібратися в курортах поблизу аеропорту Хургади

Відкрийте будь-яку онлайн-карту, знайдіть Хургаду та оцініть на супутникових знімках курортні зони поблизу аеропорту, на північ до Ель Гуни та на південь до Коссейру.

Топ-5 курортів Хургади

  1. Ель Гуна. Унікальний курорт класу преміум у Венеції. Острови та лагуни, переміщення на катерах і на тук туках. Елітний гольф-клуб, марина для яхт, Art Village, 10 дайв-центрів, 5 кайт-центрів.
  2. Сахл Хашиш. У перекладі з арабської Зелена Долина. Проект Нормана Фостера в арабському стилі, 12 км променад із Площею Фонтанів. 86% курорту відведено під сади, гольф-поля, рукотворні канали.
  3. Сома Бей. Респектабельний курорт, великий центр таласотерапії, гольф-клуб.
  4. Макаді Бей. Природні бухти з кораловими рифами, найбільший єгипетський аквапарк.
  5. Сафага. Піщаний пляж, рифи, чудові умови для віндсерфінгу. Місцевий пісок корисний при хворобах опорно-рухового апарату та псоріазі.

Вибір готелю залежить від планів на відпустку: максимальний релакс подалі від нічних клубів, дайвінг і снорклінг, поїздки до пірамід і в Долину Царів, цікава програма для дітей або вечірні розваги.

Читайте також: Доступні осінні напрямки відпочинку на морі від турагенції ANEX Tour

Найкращі райони для відпустки у центрі Хургади

У Хургаду їдуть для шопінгу, прогулянок набережними, відпочинку на пляжах, у нічних клубах та ресторанах. Найбільш туристичний та галасливий район – Ель Саккала з Sheraton beach, бульваром Marina bay, гіпермаркетом Gomla, рибним ринком та торговою вулицею Shery street.

Між аеропортом і островом Гіфтун вздовж берега розташовані комплекси готелів, все включено з власними пляжами, променадом Ель Мамша; магазинами, аквапарком, яхт-клубами, дайв-центрами.

Розкішний відпочинок гарантований в районі Village Road на південь від центру Хургади: мережеві готелі преміум-класу з великою територією та лагунами, гіпермаркет Senzo Mall, школи серфінгу та дайвінгу, парк снорклінгу.

Кількість місць на чартерах до Хургади обмежена. Час шукати путівки онлайн на сайті турагенції АНЕКС Тур.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ