Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Депутат Орест Шейка не вступатиме у «Батьківщину»

Депутат Львівської обласної ради від «Фронту змін» Орест Шейка не вступатиме у партію «Батьківщина». Про це сьогодні, 3 вересня, він розповів в коментарі Гал-інфо.

«Я не планую вступати «Батьківщину». Я не бачу у цьому зараз потреби», - сказав депутат.

За словами Ореста Шейки, він буде членом фракції «Батьківщина» у Львівській обласній раді, але залишатиметься позапартійним.

Раніше з’являлася інформація про те, що депутат Юрій Підлісний теж не має наміру вступати у «Батьківщину», однак у коментарі Гал-інфо він повідомив, що вже написав заяву на вступ у партію.

Голова фракції «Батьківщина» у Львівській обласній раді Микола Кадикало в коментарі Гал-інфо заявив, що процес є тривалим і добровільним.

«Ніхто нікого не заганяє, але якщо брати загальне число наших членів партії до моменту об’єднання, то наразі вже більше третини їх вступило у ВО «Батьківщина». Так, є окремі райони чи організації, де більшу роль відіграє суб’єктивний фактор, оскільки протягом тривалого часу керівники обзавелися своїми кумами та сватами, але я думаю, що це нормально і все у нас вийде. Цей процес, можна сказати, що він відбувається», - відповів Микола Кадикало.

За його словами і у фракції все гаразд.

«Ще не всі написали заяви на вступ у фракцію. Це зумовлено тим, що ми перебували у відпускному періоді», - сказав він.

На запитання, скільки депутатів не написало таких заяв, Микола Кадикало заявив: «Дуже мало. Це надзвичайно мало. Це менше ніж на одній руці».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ