Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутат поширив відео, де брат Єрмака нібито "торгує" держпосадами

Народний депутат від фракції "Слуга Народу" Гео Лерос оприлюднив відеозаписи, на яких, ймовірно, брат голови Офісу президента Андрія Єрмака проводить переговори про працевлаштування на певні посади в органах влади.

Про це йдеться у публікації парламентаря у Facebook, - передає Громадське .

"Відеодокази, як Єрмак через свого брата "барижить" державними посадами, впроваджує свою програму до правоохоронних структур та оборонки, ну і, звичайно, заробіток на державі", — написав Лерос.

Серед запропонованих посад звучали Київська митниця, Міністерство інфраструктури та Укрзалізниця. Також спілкувалися про телеканал ʺУкраїнаʺ та Національний комплекс ʺЕкспоцентр Україниʺ.

На поширених відеозаписах зазначені дати знімання — 20 серпня, 16 та 23 вересня, 3 жовтня 2019 року.

ʺАндрій Борисович, ти ворог України і тобі краще піти, поки по-хорошому. P.S. Андрій Борисович, не поспішай відмовлятися від брата, це ще не всеʺ, — додав депутат.

Зокрема, у розмові про посади в Київській митниці неназваний чоловік сказав: ʺТобто жодної інформації про мене вам не передавали?.. Я сюди йшов, і мені казали, що там вже питання вирішенеʺ.

У відповідь на це Андрій Єрмак у Facebook повідомив, що сьогодні ж, 29 березня, подасть заяви до Служби безпеки та Державного бюро розслідувань.

ʺЯ хочу, щоб було проведено всебічне розслідування обставин здійснення цих записів, передусім їх достовірності, всіх фактів, а також хто і на чиє замовлення це робив, як ці записи опинилися у Гео Леросаʺ, — зазначив глава ОП.

Він розповів, що його брат Денис з 2014 року їздив у зону бойових дій як доброволець, і його ʺдобре знає і поважає спільнота добровольців і ветеранівʺ.

ʺЯ і моя родина — чесні і порядні люди. Я нікому не дозволю обливати нас брудом. Гео Лерос, і ти сам, і я, і люди, які розуміють ситуацію, знають, навіщо і в чиїх інтересах ти все це робиш і пишеш. Якщо говорити про ʺчервоні лініїʺ, за якими починається моральна деградація особистості, то це точно вони. І ти їх перейшовʺ, — додав Єрмак.

Глава ОП уточнив, що особисті інтереси парламентаря ʺвиявилися важливішими за спільну мету, з якою партія ʺСлуга Народуʺ йшла на вибориʺ.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо11 лютого Зеленський звільнив голову Офісу президента Андрія Богдана і призначив на цю посаду Андрія Єрмака. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ