Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Львова з другого разу дали землю для "МТС Україна"

Сьогодні, 30 грудня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати двічі голосували за питання затвердження ПрАТ “МТС Україна“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Окружній, 57-а. Перший раз "за" таке рішення проголосувало 29 депутатів. Наприкінці сесії депутати повернулися до цього питання і проголосували "за" 46. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

Депутати пояснили перше голосування тим, що профільна комісія не розглядала це питання, але після перерви питання розглянули та винесли на повторне голосування.

Відповідно депутати затвердили приватному акціонерному товариству “МТС Україна“ проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надали земельну ділянку площею 0,0505 га на вул. Окружній, 57-а в оренду терміном на 5 років для обслуговування нежитлового приміщення (будинок радіостанції) за рахунок земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення за функцією використання – землі комерції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ