Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Держгеокадастр підписав Меморандум про взаємодію між Державною службою геології та надр України

27 вересня 2019 року Держгеокадастр підписав Меморандум про взаємодію між Державною службою геології та надр України, Державним науково-виробничим підприємством «Державний інформаційний геологічний фонд України», Державною службою України з питань геодезії, картографії та кадастру і Державним підприємством «Центр державного земельного кадастру».

Меморандум укладено на виконання доручення Прем'єр-міністра України за результатами наради щодо функціонування державних кадастрів, що відбулася 26 вересня 2019 року.

Меморандум укладено з метою синхронізації та оптимізації роботи Державного земельного кадастру та Державного кадастру родовищ та проявів корисних копалин, що забезпечить зручність у користуванні даними зазначених кадастрів та є одним з кроків до створення національної інфраструктури геопросторових даних.

Нагадаємо, від початку 2019 року до Головного управління Держгеокадастру в Львівській області надійшла 153 761 заява про надання адмінпослуг з питань ведення Державного земельного кадастру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ