Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Дня Незалежності львівське радіо вийде на ФМ-частоті

До Дня Незалежності ТРК «Львів» для свого глядача підготувала низку сюрпризів. Про це сьогодні, 20 серпня, під час прес-конференції повідомив генеральний директор ТРК «Львів» Михайло Хвойницький.

В ефірі з'являться  нові програми, до того ж, Львівське радіо розширить діапазон свого мовлення на ФМ частоті Львова. Львівська обласна державна телерадіокомпанія перемогла в конкурсі з розподілу ФМ частот на Львів – 103,3 МГц. Вихід в ефір за новою частотою планувався у вересні, проте, було прийнято рішення щодо початку роботи з 23 серпня.

Ще одним сюрпризом для глядачів буде те, що у День Незалежності ТРК «Львів» о 16.30 транслюватиметься авторський фільм журналістки ТРК «Львів» Оксани Клим та оператора Віталія Руденка «Незалежність на лінії вогню». Це відеострічка про те, як нині на Сході боронять незалежність України тисячі найкращих її громадян. «Стрічка побудована на коментарях самих бійців, їх баченні незалежності, тому, як важко боронити цю незалежність. Також будуть коментарі волонтерів. Вони кажуть: «Усе буде гаразд! Україну ми не віддамо»», - розповіла Оксана Клим.

О 18.40 ТРК «Львів» продемонструє телевізійну версію історично-музичного перфомансу «Ремінісценції. UА». Це масштабна сценічна постановка і новий проект заслуженої артистки України Ірини Мазур та балету «Життя». Телевізійну версію цієї концертної програми створила режисер ТРК «Львів» Леся Рибінська.

Від 21 до 24 серпня також транслюватиметься цикл коротких програм під загальною назвою «Моя незалежність». Це роздуми політиків, істориків, громадських діячів, представників національних меншин, учасників АТО. Метою проекту є висвітлення міркувань про значення незалежності для кожного з них. 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ