Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

До «Шевченківського гаю» поїде «чудо-бус»

До унікального Музею народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького у Львові досить складно дістатися, адже немає прямого сполучення. Тому спеціально для туристів вже з липня мають намір запустити "чудо-бус", який везтиме людей до музею. Про це учора, 5 липня, під час публічної презентації та обговорення стратегії розвитку Музею народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького на 2017 - 2027 роки розповів директор Роман Назаровець, передає кореспондент Гал-інфо.
Фото з LiveJournal.

За словами Романа Назаровця, одним із основних пріоритетів у стратегії розвитку музею є транспортна доступність.

«Наші партнери відкриють з липня цього року маршрут «чудо-бусу», який курсуватиме від Львівського оперного театру до Музею», - сказав Роман Назаровець.

За його словами, такий автобус курсуватиме щогодини. Це буде спеціальний двоповерховий автобус, який матиме ще кілька зупинок. Зокрема, він курсуватиме до Високого Замку, Личаківського цвинтаря, собору Святого Юра, Музею «Шевченківський гай».

Люди матимуть змогу придбати один квиток на два дні. Вони зможуть вийти на будь-якій зупинці, відвідати музей чи інший об’єкт і просто з цим же квитком пересісти на інший автобус.

Як зазначив Роман Назаровець «чудо-бус» буде зупинятися біля самого входу до Музею народної архітектури та побуту.

Завдяки цьому дирекція музею сподівається збільшити кількість відвідувачів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ