Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Документація на ремонт даху музею Пінзеля в Львові досі не готова: буде з дня на день

Проектно-кошторисна документація на ремонт даху музею Пінзеля у Львові досі не готова. Про це сьогодні, 5 серпня, у коментарі Гал-інфо повідомив в.о.начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігор Фалюта.

Розробкою документації займається «Укрзахідпроектреставрація». Нагадаємо, 26 липня керівник архітектурної майстерні № 3 інституту «Укрзахідпроектреставрація», лауреат Державної премії в галузі архітектури Лідія Горницька зазначала, що її мали подати в УКБ вже наступного тижня.

Втім, Ігор Фалюта розповів, що її досі нема. Своєю чергою Лідія Горницька зауважила, що проектно-кошторисна документація буде готова через день-два. «Залишились організаційні моменти, дещо перевірити та поправити», – пояснила вона.

Як раніше зазначала Лідія Горницька, вартість документації 97 тис. грн, втім, місто досі не виділило ні копійки. Угода, – каже вона,– не зареєстрована в казначействі, а це означає, що не відомо, коли з інститутом розрахуються.

Водночас Ігор Фалюта наголосив на тому, що спершу треба отримати документацію, розраховуватись будуть потім. «Нехай розроблять її, тоді проведемо експертизу, необхідні розрахунки…»,– каже він.

Фото: Dariusz Blazewski,svidomo.org

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ