Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дорожники просять водіїв не нищити щойно відремонтовані дороги

Служби автомобільних доріг у Львівській області звертається до водіїв з прохання не нищити дороги, дотримуючись правил дорожнього руху, габаритно-вагового контролю, температурного режиму та не нехтувати попереджувальними знаками під час проведення ремонтних робіт. Про це йдеться у зверненні, яке поширило відомство.

Дорожники нагадують, що вчора, 16 травня, на автомобільній дорозі Сокаль–Червоноград, де водій важковагового транспортного засобу, проігнорувавши попереджувальні знаки про проведення ремонтних робіт, виїхав на щойно сформоване асфальтобетонне покриття, тим самим завдавши значної шкоди дорожньому одягу. Підрядна організація, яка проводить ремонтні роботи виправить ділянку пошкодження, однак це не гарантує, що інший водій не повторить такого руйнівного маневру. 

Відремонтована дорога Червоноград-Сокаль не простояла і дня

Відтак, з метою збереження дорожнього покриття автомобільних доріг загального користування під час проведення ремонтних робіт на дорогах Львівщини дорожники просять водіїв дотримуватися правил. 

У Службі автодоріг наголосили, що особливу небезпеку ділянкам, на яких ведуться роботи з влаштування асфальтобетонного покриття становлять великовагові транспортні засоби, водії яких, нехтуючи попереджувальними знаками, виїжджають на щойно сформоване дорожнє полотно, тим самим руйнуючи його.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ