Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Директора Центру надання послуг учасникам бойових дій має призначити міський голова

Директора Центру надання послуг учасникам бойових дій має призначити міський голова, - прес-служба ЛМР.

Сьогодні вкотре у Львівській міській раді відбулось засідання двох постійних депутатських комісій та міжфракційної групи з питань учасників АТО, де обговорили питання львівського центру допомоги учасникам бойових дій. Відтак, було заслухано три кандидатури осіб, які претендують на посаду директора Центру. Кінцеве рішення щодо призначення директора Центру надання послуг учасникам бойових дій приймає міський голова Львова.

Нагадаємо, кандидатури на посаду директора центру подали три учасники АТО: сержант 2-го батальйону спеціального призначення Нацгвардії України (батальйон «Донбас») Юрій Досяк, доброволець аеророзвідки ДУК «Аратта» Ілля Сирко та рядовий 80-ї аеромобільної бригади Володимир Лисикевич.

Довідка

Сесія Львівської міської ради внесла зміни до ухвали міської ради від 14.01.2016 № 117 «Про створення Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій». Пункт 10 у додатку до ухвали міської ради від 14.01.2016 № 117 «Про створення Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій» викладено у новій редакції: «Очолює Центр директор, якого призначає на посаду і звільняє з посади Львівський міський голова за попереднім обговоренням кандидатури на спільному засіданні постійної комісії законності, депутатської діяльності та свободи слова, постійної комісії гуманітарної політики і Міжфракційної депутатської групи з питань учасників АТО та їх сімей».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ