Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Екзотика від Fanta: найнезвичайніші та найпопулярніші смаки, доступні в Україні

Новим смаком від американського бренду Coca-Cola сучасного споживача здивувати не вийде. Особливо, коли це стосується одного з найпопулярніших напоїв на ринку.

Для більшості споживачів Fanta запам'яталася саме розмаїттям пропонованих смаків, адже завжди у вільному продажі можна знайти як класичний апельсиновий напій, так і його серії: мандарин, лимон і містері. Досить часто виробник радує покупців новими нестандартними смаками, але небагато споживачів замислюються, що щодня у світі випускається понад десяток різноманітних смаків улюбленого напою.

Екзотичні смаки Fanta

«Географію» смаків розділено не тільки за уподобаннями населення окремих країн. Багато в чому випуск напою з певними ароматизаторами визначається близькістю заводу-виготовлювача до країн, у які напій продається. Логістика таких великих корпорацій, як Coca-Cola, доволі складна і дає змогу визначати не лише смакові особливості ринку, а й ціну продукту. На різних заводах виробляються абсолютно різні напої, а до основних смаків, які популярні в різних країнах, можна віднести:

  • мандарин і лимон (ці смаки доступні не у всіх країнах, але популярні в Україні);
  • ягідний мікс, лісові ягоди, чорна смородина, малина, вишня і полуниця;
  • полуниця-кавун, полуниця-ківі, яблуко і зелене яблуко;
  • бузина-лимон, японський персик, виноград,
  • грейпфрут, лічі, маракуя, пітахая, персик, екзотик та інші.

Стандартна апельсинова Fanta продається у всіх країнах знаходження бренду, але інші ароматизовані напої серйозно поділені на кілька ринків: Америки, Азії, Австралії та Європи. Завдяки вдалому розташуванню України деякі невеликі роздрібні продавці мають можливість замовити продукцію з екзотичними смаками для реалізації нашому споживачеві.

Які смаки можна спробувати в Україні

Тепер, щоб насолодитися рідкісними та екзотичними смаками від Fanta, нема потреби влаштовувати собі гастрономічний туризм різними країнами. У каталозі Retromagaz ви знайдете найцікавіші та найнезвичніші смаки: ягоди, ананас, персик, виноград, полуниця, кавун, а також безліч міксованих варіантів.

Ви легко можете замовити відразу набір із різних смаків, щоби спробувати всі цікаві варіанти. Також не варто упускати можливості придбати лімітовані серії: огірок, жасмин-персик, манго-драгонфрут та інші, які можуть з'явитися в асортименті магазину в будь-який момент, після старту продажів напою в інших країнах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ