Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ганущин про Садового: Не мої виборці мене не цікавлять?

На сесії Львівської обласної ради у січні 2017 року мають намір затвердити нову Концепцію розвитку пасажирських перевезень у Львівській області. Про це сьогодні, 21 листопада, під час звітної прес-конференції заявив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

«Ми для себе контрольну дату прийняли з цього приводу – січнева сесія. Очевидно, що йтиметься про цілий комплекс питань, пов’язаних із генеральними напрямками руху маршрутних транспортних перевезень, кінцевими автостанціями та інфраструктурою навколо них. Це питання, яке пов’язане з Львівською міською радою», – сказав Олександр Ганущин.

Як зазначив Олександр Ганущин, несправедливим було рішення міської влади Львова вивести приміські і міжміські маршрутки на околиці міста. Він наголосив, що люди мають об’єктивні зауваження щодо цього.

«Просто винести кінцеві зупинки на межу міста, не забезпечивши при цьому доступний доїзд у постійному режимі – це виглядає десь так: «Це не мої виборці, і вони мене не цікавлять», – сказав голова Львівської облради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ