Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Геращенко: Чому Президент не хоче розглянути на пост Прем'єра Юлію Тимошенко?

А чому Президент не хоче розглянути на пост Прем'єр-Міністра Юлію Тимошенко і підтримати її всіма 137 голосами Фракції БПП? Вона точно хоче бути Прем'єр-міністром, на відміну від Яресько та Садового. Про це на Фейсбук написав Антон Геращенко.

"Цікава ідея з'явилася у Президента України Петра Порошенка - запропонувати в Прем'єри України мера Львова Андрія Садового.

У всякому разі про це заявив прес-секретар Президента Станіслав Цеголко.

Тільки ось запитали у Андрія Івановича, чи хоче він стати Прем'єр-міністром України та взяти на себе весь негатив від існуючого розподілу повноважень між Прем'єром і Президентом, закладеного в Конституції?

Якщо Андрій Садовий свого бажання бути Прем'єромом Президенту не озвучив, то навіщо про це говорити?

Тепер, якщо Садовий вийде від Президента, з яким у нього зараз зустріч на Банковій, і скаже, що він не згоден бути Прем'єр-міністром, то його затаврують в соцмережах і ЗМІ, що він не хоче брати на себе відповідальність за країну.

Це така підстава Самопомочі або це все гра?

П. С. А чому Президент не хоче розглянути на пост Прем'єр-Міністра Юлію Тимошенко і підтримати її всіма 137 голосами Фракції БПП? Вона точно хоче бути Прем'єр-міністром, на відміну від Яресько та Садового", - написав Антон Геращенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ