Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Голова Львівської обласної ради відзначив нагородами прикордонників Львівщини

Учора, 26 травня, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин взяв участь в урочистих заходах присвячених Дню прикордонника України. Повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

У своєму виступі під час урочистої академії в Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької голова обласної ради від імені усього депутатського корпусу привітав прикордонників з їх професійним святом.

«Прикордонники – це основа національної безпеки України, - зазначив Олександр Ганущин. – Це вони довели на полі бою і, на жаль, 67 наших Героїв назавжди залишаться в прикордонному строю. У нас немає іншого шляху як перемогти. Цей шлях буде важкий, довгий і тернистий, але ми, я переконаний, обов’язково усі разом переможемо».

Також Олександр Ганущин відзначив за особистий внесок у справу охорони державного кордону і територіальної цілісності держави, сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня прикордонника грамотами та подяками Львівської обласної ради десятьох військових Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ