Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Громадянська позиція» не підтримає кандидата на секретаря ЛМР від «Самопомочі»

Зараз для нас, депутатів, головне швидко та конструктивно завершити переговори з приводу кандидатури секретаря Львівської міської ради та розпочати роботу. Про це сьогодні, 26 листопада, в коментарі Гал-інфо розповів керівник фракції Громадянська позиція у Львівській міській раді Анатолій Забарило.

«Перемовини із міським головою відбуваються за участі усіх керівників фракцій. Думаю, що нам вдасться знайти мудре рішення. У Львівську міську раду прийшло багато достойних депутатів, в тому числі є й депутати які вперше прийшли у раду. Хто буде секретарем, той і буде, головне, щоб ми могли швидше почати роботу», - сказав Анатолій Забарило.

Він наголосив, що не варто протиставляти 40 депутатів інших фракцій 24 депутатам від «Самопомочі».

«Ми всі відповідальні перед однією громадою. Однак, наша фракція не підтримуватиме кандидатуру секретаря від «Самопомочі». Ми за те, щоб міський голова запропонував кандидатуру погоджену усіма депутатами», - сказав Анатолій Забарило.

Він також повідомив, що «Громадянська позиція» має свого кандидата на цю посаду.

«Ми вважаємо, що найстарший і досвідчений депутат від нашої фракції Юрій Кужелюк – це достойна кандидатура, і він міг би бути секретарем, але вирішувати депутатам», - сказав Анатолій Забарило.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ