Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ігор Телішевський зареєстрував петицію щодо недопущення підвищення ціни за проїзд у львівському транспорті

Депутат Львівської міської ради від УКРОПу вимагає суттєвого покращення якості перевезень, а вже після цього ставити питання про можливе подорожчання проїзду та обговорювати його з громадою.

Нещодавно у багатьох засобах масової інформації почали поширювати новину про можливе підняття ціни на проїзд у громадському маршрутному транспорті міста до дев’яти гривень. Так, зі слів керівника Асоціації перевізників, економічно виправданий тариф – це 9 грн. 20 коп. Перевізники вимагають, щоб Львівська міська рада переглянула тарифи до 1 грудня. Інакше вони або скоротять маршрути, або обмежать графік до 20.00.

На думку автора петиції, таке різке підняття цін на проїзд у громадському транспорті є неприпустимим та безпідставним.

«Враховуючи суспільний інтерес та важливість питання і задля уникнення напруги у суспільстві та невдоволення громади міста, ініціюю петицію щодо недоцільності підняття вартості за проїзд пасажирів у міському громадському транспорті без обґрунтування тарифу перевезень, покращення якості та графіку обслуговування маршрутів, а також введення електронного квитка, - вважає Ігор Телішевський. -  Впевнений, що цю ініціативу підтримують тисячі львів’ян. Мешканці вважають, що якість та зручність перевезень не відповідає ціні за проїзд, яку чиновники Львівської міської ради, а також приватні перевізники пропонують підвищити. Варто нагадати, що перед попереднім підняттям ціни на проїзд приватні перевізники обіцяли покращити якість перевезення, проте цього не відбулося до сьогодні!»

Голосувати за петицію можна тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ