Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Інформація про побиття Миколи Лагодича охороною "Гранд Готелю" виявилась неправдою

Інформація про побиття дрогобицького бізнесмена Миколи Лагодича охороною львівського “Гранд Готелю” виявилась неправдою. Про це повідомило видання "Вголос".

Нагадаємо, нешощавно в львівських ЗМІ, повідомили про жорстоке побиття дрогобицького бізнесмена Миколи Лагодича охороною львівського “Гранд Готелю”. Однак, як повідомило інтернет видання "Вголос", у мережі з’явилося відео, яке дають підстави припускати, що сам бізнесмен перебував на території готелю під дією психоактивних речовин.

За повідомленнями в ЗМІ, зазначалось, що нібито охоронці готелю накинулись на чоловіка за те, що він вигукнув з балкону, вікна якого виходять на площу перед пам’ятником Тарасові Шевченку, слова “Прівєт, Порох!”, коли там саме виступав експрезидент Петро Порошенко. Шестеро чоловіків, представляючись працівниками румсервісу, увірвалися в номер Лагодича, вдарили його кастетом по голові, проламали череп, вибили око, побили дружину і пригрозили її згвалтувати.

Натомість львівська журналістка Марія Доротич опублікувала відео з коментарями бізнесмена.

На першому записові Микола Лагодич стоїть під будівлею “Гранд Готелю” і розповідає про побиття, яке начебто щойно сталося. Чоловік заявляє, що працівники закладу “позбавили його зору”, називає готель “смертю” і закликає людей не їздити туди.

Водночас на другому відео Доротик зблизька зняла обличчя бізнесмена. На роликові видно, що на обличчі чоловіка є всього кілька старих подряпин, а око, яке нібито витекло — насправді ціле і неушкоджене.

Крім того, з відео стає зрозуміло, що бізнесмен в цей момент, імовірно, перебуває під дією алкоголю або ж психотропних речовин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ