Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Іван Сорока не очолить геріатричний пансіонат «з етичних міркувань»

Іван Сорока зняв свою кандидатуру на посаду директора Львівського обласного геріатричного пансіонату з розгляду сесії Львівської обласної ради. Відповідну заяву він написав сьогодні, 6 вересня. Про це5 повідомила прес-служба Львівської облради.

«Прошу з етичних міркувань зняти мою кандидатуру з розгляду сесії Львівської обласної ради», – йдеться у заяві.

Зазначимо, Іван Сорока – екс-заступник директора Департаменту  соціального захисту Львівської ОДА став переможцем конкурсу на посаду директора Львівського обласного геріатричного пансіонату.

Після оголошення результатів у ЗМІ з’явилася  інформація, що Сорока Іван Пилипович був членом фракції Партії регіонів у Перемишлянській районній раді після виборів 2010 року.

«Керівництво облради не втручається у процедуру вибору кандидатів на посади керівників комунальних підприємств. Однак, якщо є інформація, що людина була у Партії регіонів, ми наполягатимемо, аби цю кандидатуру депутатський корпус не підтримав. Добре, що Іван Сорока дослухався до думки громади і таки зняв свою кандидатуру», – наголосив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ