Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Юринець, Зінкевич, Баляш, Галасюк та Жолнович підтвердили участь у дебатах, Садовий - ні

Кандидатів на посаду міського голови Львова та мешканців міста просять взяти участь у публічних дебатах, що відбудуться 18 жовтня о 13.00 (Leopolis Hall, пр. Свободи, 27, 4 поверх) в рамках проекту "Детектор кандидата" від Комітету виборців України та Західноукраїнський ресурсний центр, за підтримки Міжнародний фонд "Відродження".

Дебати покликані сприяти демократичним перетворенням на локальному рівні та вплинути на те, щов вибір мешканців Львова був усвідомленим. Дебати відбуваються також у семи районних містах Львівської області (м.Самбір, м.Дрогобич, м.Стрий, м.Червоноград, м.Броди, м.Золочів, м.Городок).

До участі в запрошені всі кандидати на міського голову.

Наразі, як повідомила Гал-інфо голова правління ЛГО «Комітет виборців України» Соломія Саврук, свою участь у дебатах підтвердили наступні кандидати: Оксана Юринець, Ігор Зінкевич, Олег Баляш,  Віктор Галасюк, Оксана Жолнович.

Наразі обдумує пропозицію Дмитро Добродомов.

Організатори ще не отримали остаточної відповіді від чинного міського голови Андрія Садовий, Також від кандидатів на цю посаду Ігора Васюник,Володимира Гірняк, Руслана Кошулинського.

Модератор дебатів у Львові: Тетяна Даниленко (5-й канал).

За посиланням можна зареєструватися на захід, а також задати запитання для кандидата/кандидатів (найкращі будуть озвучені безпосередньо на дебатах): https://docs.google.com/forms/d/172h4h4ETZ025wRFetbR_RQUHli_SS_J6ClhrIkJDqas/viewform

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ