Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кільце на вул. Липинського – Б. Хмельницького заасфальтували

Як повідомили у ЛКП "Львівавтодор", в суботу, 31 липня, підрядна організація «Онур» провела роботи з асфальтування кільця на вул. Липинського – вул. Б. Хмельницького. Розмітку на кільці нанесуть через кілька тижнів, і вже цього місця вул. Б. Хмельницького повністю відкриють для проїзду транспорту.
Фото ЛМР

"У суботу компанія "Онур" провела роботи з асфальтування кільця на вул. Липинського – вул. Б. Хмельницького. Підрядник заздалегідь все підготував, тому вже вкінці дня суботи кільце відкрили для руху транспорту.

На сьогодні для відкриття вул. Б. Хмельницького залишається доробити ще незначні роботи. Так, орієнтовно, через два тижні буде нанесено розмітку на кільці, від кільця і до вул. Олійної залишається ще в деяких місцях доробити благоустрій, тротуари, заїзди. І вже цього місяця ремонт вул. Б. Хмельницького буде завершено і відкрито вулицю для проїзду транспорту", - повідомили у ЛКП "Львівавтодор".

Нагадаємо, проєктом передбачено перевлаштування дорожнього одягу проїзної частини, відведення дощових стоків з проїзної частини вулиці шляхом встановлення дощоприймачів, влаштування двосмугової проїзної частини, напрямних острівців на перехрестях, двостороннє влаштування велодоріжок, пішохідних тротуарів, винесення зупинок громадського транспорту, кишень для паркування. Реконструкція інженерних мереж: водопроводу, каналізації, зовнішнього освітлення, зовнішніх мереж зв’язку, мереж газопостачання. Влаштування пожежних гідрантів. Захист зовнішніх мереж електропостачання.

Внаслідок реконструкції вулиці будуть покращені транспортно-експлуатаційні показники, підвищиться безпека дорожнього руху, передбачається влаштування автомобільних стоянок, створюються умови для комфортного руху пішоходів та людей з обмеженими фізичними можливостями, покращується благоустрій території вздовж вулиці, розвивається велосипедна інфраструктура. Загальна вартість виконання робіт, згідно з договором-підряду, укладеним між ЛКП "Львівавтодор" та ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" – 175,4 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ