Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Книгу львів’янки Людмили Калабухи «Зробіть навпаки» номінували на премію за книгу про війну

Людмила Калабуха

Нова книга Людмили Калабухи «Зробіть НАВПАКИ: життя та продажі ДО І ПІД ЧАС ВІЙНИ» за ініціативи директорки Львівської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Р. Іваничука Тетяни Пилипець номінована на премію ЛЬВОВА - МІСТА ЛІТЕРАТУРИ ЮНЕСКО 2022-2023: номінація «Рефлексії війни».

Нагадаємо, Людмила Калабуха – бізнес-тренерка, Краща Бізнес-Блогерка України 2019, почесна амбасадорка ООН в Україні з розвитку жіночого підприємництва, авторка 2-х національних бестселерів «Почніть говорити «НІ» (увійшла в ТОП-10 кращих книг України 2017) та книги «Коли говорити «ТАК»  (стала Кращою Книгою України 2020 «Вибір читачів» за версією КВU Avards 2020) працює в жанрі документалістики або нон-фікшн. Пише реальні історії реальних людей.

Про що нова книга «Зробіть НАВПАКИ: життя та продажі ДО І ПІД ЧАС ВІЙНИ»?
    • Як просити про допомогу, щоб її надали
    • Як припинити картати себе за помилки й пережити втрати, образи та зраду
    • Як знаходити правильні рішення та можливості  навіть там, де їх нема.

Авторка на конкретних прикладах й історіях наших сучасників-українців доводить, що є речі, які ми не можемо втратити, навіть коли втратили все як у довоєнному житті, так і під час повномасштабного вторгнення.

Зараз ведуться переговори щодо виходу цієї книги на ринок Європи та США.  

А ще Людмила Калабуха оголосила, що у разі отримання премії ЛЬВОВА - МІСТА ЛІТЕРАТУРИ ЮНЕСКО 2022-2023, всі гроші передасть на ЗСУ.

Бажаємо їй перемоги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ