Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Колективу UA: ЛЬВІВ представили нового менеджера

Сьогодні, 14 червня, відбулося знайомство обраного на відкритому конкурсі менеджера UA: ЛЬВІВ з колективом. Олександр Бузюк керуватиме адміністративно-господарським блоком Львівської філії Суспільного.

"У нового менеджера дуже важливе завдання щодо наведення ладу у господарській сфері філії. І цінності, і фах Олександра Бузюка відповідають місії, яку ми покладаємо на нього", – представив нового менеджера Микола Чернотицький, член правління ПАТ "НСТУ", відповідальний за діяльність з оптимізації центральної та регіональної структури.

"Суспільне мовлення в Україні відрізняється від решти ЗМІ тим, що це публічне акціонерне товариство, де власник – українське суспільство. Це унікальне, незалежне та відкрите ЗМІ, яке перебуває на часі та дійсно потрібне людям. Технічне забезпечення мовлення філії Суспільного UA: ЛЬВІВ, утримання приміщень та площ, які є у власності філії, – це лише частина моїх теперішніх обов’язків. У своїй роботі я керуватимусь Стратегією розвитку Суспільного та совістю", – розповів менеджер UA: ЛЬВІВ Олександр Бузюк.

Нагадаємо, що вперше в історії ПАТ "НСТУ" керівників регіональних філій не призначали, а обирали на відкритому конкурсі. Також вперше для керівництва філіями запроваджено дві різні посади: продюсер, що відповідає за контент й менеджер, який виконує лише адміністративні функції та має у обов’язках пряму заборону втручатися у творчі питання.

У тих регіонах, де конкурс не відбувся у грудні, було призначенотимчасових виконувачів обов’язки менеджера й продюсера. На конкурс менеджера Львівської філії 10-23 травня свої документи подали 5 кандидатів. За результатами відкритого конкурсу менеджером філії було обрано Олександра Бузюка. Він здійснюватиме управління адміністративно-господарським блоком філії, до якої входить телеканал ТРК "Львів" і "Львівське радіо".

Олександр Бузюк є експертом у фінансовому управлінні, кадровому управлінні та стратегічному плануванні. Був співзасновником "Громадського радіо", обіймав керівні посади у правлінні ГО "Громадське радіо" у 2010-2018 рр.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ