Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Компанії «Центр ЛТД» 10 років: з Вами і для Вас задля сталого розвитку

Десять років зростання і розвитку, десять років викликів, і успішних проектів, десять років ефективної співпраці, і партнерства, яке ми цінуємо.
Олег Бота

Впровадження принципів сталого розвитку — місія Компанії «Центр ЛТД». Ми прагнемо, щоб українці мали доступ до якісної питної води, чистого повітря, якісних продуктів харчування та безпечного для життя довкілля. 

У цьому році Компанія  «Центр ЛТД» відзначає 10 років своєї діяльності.

Усі ці роки Компанія працює у низці напрямків: 

  • екологія: СЕО, ОВД, схеми санітарного очищення територій, розробка дозвільної та технічної документації
  • містобудування: детальні плани територій, плани зонування, генплани, СЗЗ та документація із землеустрою
  • екологічно-правовий консалтинг
  • проектування та інжиніринг
  • розробка і впровадження систем менеджменту за стандартами ISO
  • охорона праці: розробка документації, проведення навчання та атестації
  • лабораторні дослідження.

У кожному напрямку за ці роки було зроблено надзвичайно багато і це професійна робота всієї команди, а відтак і результати. Успішні проекти Компанії наближають нашу державу до сталого розвитку.

За десять років активної діяльності реалізовано сотні успішних проектів задля сталого розвитку, охорони довкілля і безпеки людей.

Наша команда – це фахівці та експерти з багаторічним досвідом у сфері екології та охорони праці, які працюють з українськими та міжнародними проектами. З кожним викликом ми, як команда стаємо міцнішими і досвідченішими.

Ключовий принцип роботи Компанії – допомагати бізнесу, органам місцевого самоврядування та громадськості жити і працювати у гармонії з довкіллям. 

Ми охопили своєю діяльністю всю Україну, налагодили міжнародне партнерство, є членами низки професійних Асоціацій.

Це не лише стисла розповідь про перше десятиліття напруженої і плідної праці Компанії, це історія становлення, розвитку, росту задля впровадження принципів сталого розвитку.

За нами – перші десять років історії. Перед нами – нові горизонти і проекти, що потребують фахових і стратегічних рішень. І ми готові до нових звершень. 

Ми вдячні нашим клієнтам за вибір і проявлену довіру. Кожен з Вас вніс свій безцінний внесок у наш спільний успіх задля сталого розвитку, чистого довкілля і безпечного життя. 

У середовищі, що стрімко змінюється, важливо мати досвідченого консультанта, який глибоко розуміє проблеми територіальної громади чи бізнесу й може запропонувати ефективні рішення, які відповідають принципам сталого розвитку.

Відкриті до співпраці!
З повагою, 
Директор Компанії «Центр ЛТД»,
Олег БОТА

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ