Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Конкурс на посаду головного архітектора Львова може виявитись нелегітимним

Конкурс на посаду головного архітектора Львова є нелегітимним. Про це Гал-інфо повідомили в Львівській обласній організації Національної спілки архітекторів України.

Нагадаємо, 3 жовтня, Управління персоналом Львівської міської ради оголосило конкурс на заміщення вакантної посади заступника директора департаменту — начальника управління, головного архітектора міста управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради.

Як повідомив в коментарі Гал-інфо голова Львівської обласної організації Національної спілки архітекторів України Богдан Гой, Львівська міська рада порушує ст.14 Закону України про "Про архітектурну діяльність", згідно якої конкурси на заміщення посади головних архітекторів проводяться за участю місцевих організацій Національної спілки архітекторів України.

Лист про необхідність долучення до конкурсу Львівської обласної організації Національної спілки архітекторів України був направлений міському голові Львова.

ле до Спілки так ніхто і не звертався. Отже, організований ЛМР конкурс за замовчуванням є нелегітимним", - зокрема зазначив Богдан Гой.

Нагадаємо, що 11 вересня попередній керівник управління архітектури та урбаністики ЛМР Юліан Чаплінський написав заяву на звільнення. Пізніше його призначили заступником міністра розвитку громад та територій із питань євроінтеграції. Відповідне рішення Кабмін схвалив у неділю, 29 вересня.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, конкурс на посаду начальника управління транспорту Львівської міської ради відбувся з значними порушеннями.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ