Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кошкіна: коли Прокурор заявляє, що йому "досі нічого невідомо про роль Суркова", це - нісенітниця, брехня і відмазки

Коли Прокурор заявляє, що йому "досі нічого невідомо про роль Суркова", це - нісенітниця, брехня і відмазки. У кого, як не у Генпрокурора, є всі інструменти для того, щоб розібратися нарешті (!) з тим, що сталося на Майдані в цілому і роллю Суркова, зокрема?

Про це на Фейсбук написала Соня Кошкіна.

І далі: "Я - не Генпрокурор, але ще в квітні детально відновила хронологію візитів Суркова в Україну в 2013-2014-х рр. Скільки разів він ходив на Банкову, зустрічався з Януковичем, навіщо їздив до Донецька і в Крим.
Робота непроста, але не така вже гіпернепід'ємна. Особливо як для ГПУ. Висновок: хотіли б - сто раз вже б все зробили.
***
Ось - уривок

"Ледь розібравшись з Кримом, Сурков знову їде до Києва - 14-15 лютого.

Саме в ці дні готується детальний план повного знищення Майдану. 16-го зафіксована видача бойових патронів внутрішнім військам (докладніше про це - тут). 18-го вдень - розкриваються склади МВС, де зброя безконтрольно видається на руки силовикам і тітушкам.

Втретє Сурков приїжджає до Києва 20-го лютого. І знову не один, але зі знайомою нам групою «гастролерів». Тепер їх очолює генерал-полковник ФСБ Сергій Бєсєда (начальник так званого п'ятого відділення ФСБ РФ, що відповідає за розвідувальні заходи щодо України та інших країн СНД).

Візитерів знову зустрічав Володимир Бик, який відвіз їх за Київ - на територію так званого «Комплексу спеціальних об'єктів СБУ №1» (у Конча-Заспі). Сурков і Бєсєда зупинилися в будинку номер два, призначеному для обслуговування іноземних делегацій, "рядові" - у корпусі №3.

21-го лютого Бєсєда, Сурков, Зурабов і Володимир Лукін (офіційний представник РФ) прибули на Банкову, де у них відбулася зустріч з Віктором Януковичем та Андрієм Клюєвим. Акурат напередодні підписання Януковичем «Мирної угоди» з опозицією.

На Банкову добиралися окремо. Тодішні мешканці цієї похмурої будівлі зафіксували: Суркова і Бєсєду привіз автомобіль Держохорони, Лукіна і Зурабова - машина посольства РФ в Україні".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ