Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Костюк зустрівся із головами Грибович та Малехова, однак дорога на Львівське сміттєзвалище - перекрита

Жодної копійки з так званого екологічного фонду бюджету Львівської області – а цьогоріч це близько 900 тис. грн. – не було скеровано на вирішення проблем Грибовицького сміттєзвалища. З цього приводу сільські голови Грибович та Малехова мають намір звернутись до Прокуратури Львівської області. Про це лідери місцевих громад розповіли сьогодні під час зустрічі із головою Львівської ОДА Михайлом Костюком.

За словами сільських голів, проблема із Грибовицьким сміттєзвалищем й надалі не зрушила з мертвої точки: а інтереси громади Грибович та прилеглих сіл (як-то курсування маршрутного автобуса,ремонт дороги тощо) не враховано всупереч обіцянкам міських чиновників.

Голова Львівської ОДА Михайло Костюк пообіцяв громаді Грибович та Малехова наступного тижня провести виїзну нараду на Грибовицькому сміттєзвалищі – аби якомога швидше посприяти вирішенню наболілих питань місцевої громади та знайти консенсус щодо найбільшої проблеми – ситуації із функціонуванням самого звалища.

Нагадаємо, що сьогодні, 18 квітня, вранці торговці з Малехова та Грибовичів перекрили  дорогу на Львівське сміттєзвалище, що в Грибовичах. Так вони  протестують проти того, що 5 квітня  "Беркут" демонтував їхні торгові місця на площі Липневій у Львові. Дорога перекрита досі. Потестувальники збираються ночувати. О 15.00 відбулася нарада у Львівській ОДА, однак сторони не дійшли згоди: торговці категорично вимагають, щоб їм повернули площу Липневу

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ