Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Грибовицьким сміттєзвалищем займеться ЛКП, що надавало послуги хімчистки

Під час засідання сесії ЛМР депутати підтримали ухвалу про реалізацію намірів кредитного фінансування щодо рекультивації Грибовицького сміттєзвалища, - передає кореспондент Гал-інфо.

Сьогодні, 29 червня, під час засідання сесії львівської міської ради депутати підтримали ухвалу про реалізацію намірів кредитного фінансування щодо рекультивації Грибовицького сміттєзвалища та внесли зміни до ухвали «Про затвердження переліку львівських комунальних підприємств у розрізі уповноважених органів та галузевих управлінь».

«За» проголосувало 37 депутатів.

Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий,йдеться про перейменування вже існуючого Львівського комунального підприємства «Крокус-послуги».

Депутат Ігор Дякович виступив проти перейменування цього ЛКП, а при департаменті поводження з ТПВ створити нове комунальне підприємство.

Своєю чергою Андрій Садовий  додав, що це вигідніше для міста, адже не потрібно витрачати кошти на ліквідацію цього комунального підприємства та створення нового.

Міський голова зауважив, що діюче ЛКП «Крокус-послуги» матиме нову назву - «Зелене місто». Також воно отримає новий статут та повноваження.

Депутати зазначили, що раніше ЛКП «Крокус-послуги» займалося наданням послуг хімчистки і прання.

Як сказано у пояснювальній записці, з метою реалізації комплексу першочергових заходів для рекультивації Грибовицького сміттєзвалища ЛКП «Крокус-послуги» визначили можливим позичальником за кредитним договором з Європейським банком реконструкції та розвитку щодо рекультивації Грибовицького сміттєзвалища.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ