Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛМР звернеться до президента України

Депутати Львівської міської ради планують звернулися до президента України з проханням підписати законопроєкт, щодо списання військового майна та щодо спрощення ввезення волонтерами автомобілів.

Сьогодні, 14 грудня, на пленарному засіданні Львівської міської ради депутат від фракції Об’єднання “Самопоміч” Євген Бойко запропонував звернулися до президента України з проханням про підписання двох законопроєктів. Мова йде про підписання двох прийнятих Верховною Радою законопроєктів, щодо спрощення процедури  списання військового майна та щодо спрощення ввезення волонтерами автомобілів для Збройних Сил України. 

“Минулого тижня відзначали день волонтера і всі волонтери в один голос ставили питання про те, щоб ми депутати Львівської міської ради та міський голова Львова звернулися до президента України з проханням до підписання двох законопроєктів, які вже були проголосовані в Верховній Раді України”, - зазначив Євген Бойко.

Йдеться про законопроєкт №139 від 13 вересня 2023 року та законопроєкт №9111 від 16 березня 2023 року.

Євген Бойко запропонував підтримати це звернення та редакційно його поправити й опісля проголосувати. Міський голова Львова Андрій Садовий додав: “Зробіть одне звернення і до президента і до уряду, щоб це було в консенсусі”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ