Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛОДА запропонує владі Львова перелік земель для будівництва полігону ТПВ

Сьогодні голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький спільно з керівництвом Львівської міської ради та представниками Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів провели онлайн нараду щодо будівництва полігону ТПВ на Львівщині. Про це повідомили 11 березня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото Львівська ОДА

Максим Козицький наголосив, облдержадмінстрація готова співпрацювати з владою міста для реалізації такого важливого проекту.

“Ми зі свого боку готові працювати спільно з містом для того, щоб вирішити проблему, яка  стосується не лише Львова, але й області загалом. Зараз розглянули п’ять земельних ділянок,  площею від 20 до 100 гектарів, які можемо надати міській владі. Після визначення конкретної ділянки, місто має звернутись з листом у районну адміністрацію, у підпорядкуванні якої буде обрана земельна ділянка, для дозволу на виготовлення детального плану території, опісля розробляється детальний план, проводяться громадські слухання і ми виділяємо ділянку або в оренду, або в постійне користування”, – підкреслив очільник області.

У межах наради сторони домовились, що упродовж тижня, Львівська облдержадміністрації напрацює і надасть міській владі дорожню карту відведення земельної ділянки, яка відповідатиме державним будівельним нормам та санітарним правилам,  а також буде максимально віддалена від населених пунктів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ