Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Луцька міська рада призначила двадцять дві щорічні іменні стипендії кращим учням

Луцька міська рада призначила двадцять дві щорічні іменні стипендії кращим учням Луцька. Відповідне рішення прийняли сьогодні під час позачергової сесії міської ради.

Із метою популяризації наукової творчості здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти міста, підтримки їх інтелектуальних, спортивних та мистецьких надбань а також для вшанування видатних особистостей міста й області, що здійснили вагомий внесок у розвиток науки, культури, спорту та місцевого самоврядування, відповідно до п. 2.7. рішення Луцької міської ради від 28.12.2016 № 16/7 «Про іменні стипендії Луцької міської ради для обдарованих дітей міста Луцька» призначено двадцять дві щорічні іменні стипендії кращим вихованцям закладів загальної середньої освіти Луцька, які мають високі досягнення у відповідних сферах навчання та беруть активну участь у громадському житті школи й міста.

Іменні стипендії призначаються терміном на один навчальний рік з 01 вересня по 31 травня. Виплата їх здійснюється за рахунок коштів міського бюджету. Розмір іменних стипендій становить 300 грн в місяць.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ