Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Lviv IT Cluster - в пошуках українських революційних бізнес-ідей і тех розробок!

До 20 вересня триває прийом заявок на участь в конкурсі стартапів StartupCompetition, який відбудеться в рамках найбільшої тех конференції Східної Європи ІТ Арена 29 вересня-1 жовтня.

В конкурсі Startup Competition цього року візьмуть участь100 стартапів з України та Європи. До участі запрошуються стартапи, які були засновані не давніше ніж 2 роки тому і мають, принаймні, демо-версію свого продукту. Нам важливо відкрити нові імена, революційні ідеї, тому якщо стартапи мають вже залучені інвестиції, то вони не мають перевищувати 100 тис доларів.

До 27 вересня, команда організаторів ІТ Арени обере найцікавіші стартапи до участі в конкурсі. А 29 вересня вже почнеться саме змагання – нон-стоп пітчинг стартапів протягом цілого першого дня конференції, в кінці якого спеціальне журі вибере 10 кращих. Протягом другого дня конференції, 30 вересня, кращі 10 стартапів презентуватимуть свої ідеї вже на головній сцені конференції, після чого журі обере переможця.

До складу журі цього року увійдуть представники TechCrunch, 500 Startups, Indiegogo та ін. Цього року на ІТ Арену приїдуть також представники відомих світових акселераторів таких, як 500 Startups, Hubraum, Startup Wise Guys та інших, а також інвестиційних фондів, щоб вибрати 10 найкращих, які отримають можливість пройти навчання у найкращих наставників та залучити інвестиції на розвиток ідеї.

Минулого року переможці конкурсу отримали можливість перезентувати свої розробки на кращих стартап конкурсах світу – квитки на участь у Startup Safari та запрошення на Slush 100 Pitching competition та на Grand Finale at Central European Startup Awards. Окрім того, усі фіналісти конкурсу отримають знижку на квитки на ІТ Арена 2018.

Реєстрація на участь в конкурсі за посиланням: https://itarena.ua/call-for-startups/

Сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/events/466394120385940/?ref=br_rs

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ