Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Lviv Open Lab запрошує школярів на безплатні лабораторні та практичні заняття

Молодіжний простір Lviv Open Lab запрошує школярів 7-10 класів відвідати безплатні лабораторні та практичні навчання з природничих та точних наук, що надають можливість відпрацювання практичних умінь. Про це повідомляє ЛМР.
Фото: ЛМР

Міжшкільна STEAM-лабораторія — проєкт, що має на меті забезпечити якісне та доступне виконання практичних занять для школярів на базі сучасних лабораторій та відповідно до стандартів освітньої програми, затверджених МОН.

Проєкт складається з проходження лабораторної та практичної роботи, передбаченою шкільною програмою. Вчителі та вчительки мають можливість обрати для свого класу два напрями серед пропонованих: хімія, фізика, біологія, 3D-моделювання, DIY (від англ. Do It Yourself — «зроби це сам») та робототехніка.

Міжшкільна STEAM-лабораторія триватиме з 5 вересня до 26 грудня 2024 року. Практичні та лабораторні роботи будуть проводитися щочетверга з 9:00 до 14:00 у Lviv Open Lab (просп.Червоної Калини, 58).

Участь в проєкті є безкоштовною за умови попередньої реєстрації.

«Міжшкільна STEAM-лабораторія – це проєкт, який пропонує новий погляд на творення освітнього середовища, у якому виконання лабораторних та практичних робіт у сучасних лабораторіях може стати ключовим кроком у масштабуванні досвіду Lviv Open Lab на рівні міста», – каже Анастасія Мартинюк, керівниця Lviv Open Lab.

«Цей проєкт точно допоможе школярам по-новому поглянути на ті предмети, які часто їм видаються надто складними. Окрім нагоди виконувати лабораторні та практичні заняття у просторі STEAM-освіти, це чудова можливість засвоїти матеріал краще. Напрями, які охоплять на заняттях, реально дуже круті і сучасні, тому нехай цей час піде учням на користь», – наголошує Андрій Закалюк, начальник управління освіти Львівської міської ради.

Проєкт реалізує молодіжний простір Lviv Open Lab з мережі ТВОРИ! спільно з  управлінням освіти Львівської міської ради та Центром професійного розвитку педагогічних працівників за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через державний банк розвитку KFW.

Контакти:

Ольга Гарасюк

+380 50 158 6049

[email protected]
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ