Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів проведе серію заходів для популяризації еко-культури і сортування сміття

Сьогодні, 24 квітня, екологічна комісія ЛМР затвердила програму інформаційно-просвітницьких заходів для популяризації правильного поводження зі сміттям та посилення екологічної культури мешканців.

Про це повідомила голова комісії, депутат фракції "Народний контроль" Ірина Оршак, яка два роки тому виступила з ініціативою створити у міськраді окремий промоційний відділ, який би займався проведенням заходів і навчань для посилення екологічної культури у Львові.

Серед заходів, які передбачає програма у 2019 році – тематичні дискусії, проведення еко-фестивалю, конкурсів екологічних проектів, уроків для учнів шкіл і дошкільнят, організація воркшопів та акцій щодо раціонального поводження з органічними відходами.

"Промоція та правильна інформаційна кампанія – це одна із основ, щоб львів’яни почали жити в еко-стилі, раціонально використовували природні ресурси, почали сортувати сміття. На цьому я наголошувала ще два роки тому, коли готувала ухвалу про обов’язкове роздільне сортування відходів. Звісно, жаль, що для підготовки такої програми знадобилося стільки часу. Та все ж завдяки працівникам "Зелене місто" та представникам ГО "Чисте місто" вона нарешті прописана і тепер можна буде братися за її реалізацію", – коментує Ірина Оршак.

Після затвердження профільною комісією Програму завтра, 25 квітня, розглядатимуть на сесії Львівської міської ради. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ