Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Львів заборгував «Онуру» 154 млн грн, але ті готові чекати

За ремонту доріг у 2011 році у Львові, де генпідрядником здебільшого був «Онур», кошти ще не сплачені. Ці гроші ми вже другий рік чекаємо від держави. Про це сьогодні, 16 липня, у коментарі Гал-інфо повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

За словами Садового, мова йде про 154 млн грн.

«Якщо ці кошти ми отримаємо, то ми одразу розрахуємось з «Онуром». Ті роботи, які «Онур» сьогодні проводить, – це за кошти Європейського банку, і там достатньо чітке фінансування і жодних проблем немає», - запевнив міський голова Львова.

У коментарі Гал-інфо менеджер з технічних питань проекту ремонту вул. Городоцької, представник фірми «Онур» Ферзі Аренджолу зазначив, що боргові зобов’язання за ті роботи, які були проведені фірмою раніше, "є в процесі вирішення". Мова йде про внутрішньо міські дороги.

«Тепер ми почали працювати над проектом за участі Європейського банку і до цього часу по цьому проекту замовник виконав усі свої зобов’язання по контракту. Ми побачимо, як буде надалі», - сказав він.

На запитання, скільки вони ще готові чекати на виконання боргових зобовязнань, він відповів: «Я не знаю. Це політичне питання, а я є технічний менеджер».

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ