Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівщина прийме чемпіонат України з велоспорту на шосе «Tour de Lviv Region»

Як повідомляє Управління молоді та спорту Львівської ОДА, змагання відбудуться у Жовкві 19-21 липня.

Найспритніших визначатимуть серед юнаків, дівчат, молодших юнаків та молодших дівчат у таких дисциплінах: командна гонка МІХ, парна гонка, а також у другому, фінальному, турі гонки Критеріум.

«Велоспорт на Львівщині має максимально збалансовану структуру: це і масовість, і потужний розвиток аматорського велоруху і, звісно, інфраструктура та належний рівень матеріально-технічного забезпечення найкращих велосипедистів Львівщини. На цьогорічній Олімпіаді ми будемо вболівати за нашу Юлю Бірюкову і, звичайно, пишаємось тими атлетами, чиї імена уже вписані золотими літерами в історії світового велоспорту. Зокрема, це срібна призерка Олімпійських ігор 2020 року, срібна призерка чемпіонатів світу та Європи Олена Старікова», – зазначив керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

Упродовж останніх років саме Львівщина є ключовим регіоном у проведенні шосейних національних змагань, кожні з яких об’єднують близько тисячі учасників, зокрема: чемпіонат України з велоспорту на шосе у Звенигороді, веломарафон «Львівська сотка» та «Львівська сотка. Осінь», командний чемпіонат України з велоспорту на шосе Tour de Lviv region-2023, чемпіонат України з велоспорту на шосе 2023 на Самбірщині, Kormil Cycling Race та інші велоподії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ