Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Завтра відбудуться слухання з оцінки впливу на довкілля у Львівській і Судововишнянській громадах

Слухання відбудуться вже завтра у режимі відеоконференції. Долучитися можуть усі охочі. Про це повідомляє Львівська ОВА.

Громадські слухання організовують для того, щоб знайти, зібрати та врахувати зауваження й пропозиції громадськості до планованої діяльності.

1. Громадське слухання з оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності «Експлуатація об'єкта оброблення відходів, що не є небезпечними, потужністю менш як 100 тонн на добу ТзДВ «ГАЛ-КАТ» за адресою: м. Львів, вулиця Конюшинна буд. 20 та буд. 11» (№ 7206)

Середа, 17 липня, 11:00 – 12:00. Посилання на відеодзвінок тут

2. Громадське слухання з оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності «Будівництво автозаправного комплексу (АЗК) та автогазозаправного пункту (АГЗП) за адресою: Львівська обл., Львівський район, с. Зимна Вода, вул. Яворівська, 14".  Товариство з обмеженою відповідальністю «Вулик»(№8647)

Вівторок, 23 липня, 11:00 – 12:00. Посилання на відеодзвінок тут.

3. Громадське слухання з оцінки впливу на довкілля щодо планованої діяльності «Нове будівництво складу наливних вантажів за адресою: м. Судова Вишня, вул. Лісозаводська на території Судововишнянської міської ради Яворівського району Львівської області» ТОВ «СІЛК ВЕЙ КОРПОРЕЙШН» (№ 7399)

Понеділок, 29 липня, 11:00 – 12:00. Посилання на відеодзвінок тут

«Громадські слухання в процесі ОВД – це важлива частина процедури оцінки впливу на довкілля, яка дає можливість громадськості висловити свої думки та занепокоєння щодо запланованих суб’єктами господарювання діяльностей. Залучення всіх зацікавлених сторін сприяє більш прозорому та відповідальному ухваленню рішень, та враховують інтереси громади на захист навколишнього природного середовища», – зазначила т.в.о. директора департаменту Оксана Війтик.

Із записами всіх громадських слухань можна ознайомитися на YouTube каналі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ