Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська міська організація БПП Солідарність оскаржує рішення ТВК на користь Опозиційного блоку?

Як стало відомо з джерел у Львівській міській виборчій комісії, сьогодні, 1 листопада, відбувається судове засідання Львівського окружного адміністративного суду у справі за поданням Львівської міської організації Блоку Петра Порошенка щодо перерахунку голосів на одній з дільниць Львова.

Позивач оскаржує  рішення територіальної виборчої комісії, яка відправила на уточнення протокол ДВК № 462038, внаслідок чого кількість голосів відданих на цій дільниці за Опозиційний блок та Народний Рух України зменшилась на 70.

Як повідомило джерело у Львівській міській ТВК, після підрахунку голосів, дільнична виборча комісія № 462038 здала протокол про підрахунок голосів до Франківської районної у місті Львові ТВК. Однак, під час перевірки протоколу, виявилось, що сумарна кількість виборців, що взяли участь у голосуванні, завищена на 70 чоловік. Відповідно, комісія прийняла рішення про повернення протоколу на уточнення. Члени згаданої ДВК перерахували результати виборів і надали уточнений протокол, відповідно до якого, кількість голосів, відданих за НРУ та Опозиційний блок на цій дільниці зменшилась на 70 чоловік.

В неділю, 1 листопада, представник Львівської міської організації партії Блок Петра Порошенка Солідарність подав позов  до Львівського окружного адміністративного суду з вимогою визнати протиправним рішення Територіальної виборчої комісії про повернення протоколу на уточнення. Тим самим, фактично, львівська організація партії Блоку Петра Порошенка намагається оскаржити рішення ТВК на користь Народного Руху та Опозиційного блоку.

Згодом стало відомо, що розгляд справи продовжиться завтра, 2 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ