Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівське РВ АМУ нагородило мас-медіа за висвітлення реформи децентралізації

Львівське регіональне відділення Асоціації міст України та Офіс реформ у Львівському РВ АМУ у зв’язку з Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку відзначили почесними грамотами ряд видань Львівщини, які активно висвітлюють реформу децентралізації та діяльність Львівського РВ АМУ.
Львівське РВ АМУ нагородило мас-медіа за висвітлення реформи децентралізації

Зокрема, грамотами відзначені газети «Високий Замок» та «Наша Українська Справа» (Золочів), інтернет-видання «Гал-інфо», «Кулемет», «Леополіс» та «Медіастар». 

У вітальному слові виконавчий директор Львівського регіонального відділення Асоціації міст України Василь Абаімов наголосив на важливості співпраці Асоціації міст України із засобами масової інформації у висвітленні реформи децентралізації, інших важливих реформ, що проводяться у державі, а також загалом діяльності АМУ, яка активно захищає інтереси місцевого самоврядування. Він також висловив побажання, щоби ця співпраця тривала і надалі і щоби ЗМІ продовжували активно популяризувати реформи. Своєю чергою, представники мас-медіа висловили готовність щодо подальшої співпраці з АМУ у розвитку місцевого самоврядування в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ