Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівський режисер Орест Огородник шукає меценатів для постановки п'єси "Криза 2"

У Львові розпочали підготовку до постановки п'єси "Криза 2. Перезавантаження". Про це в коментарі Гал-інфо розповів автор п'єси, режисер театру ім.Марії Заньковецької Орест Огородник.

Орест Огородник повідомив, що вся організація даної постановки буде лежати на ньому і він буде вкладати в неї свої та спонсорські кошти.

"Якщо ви маєте знайомих бізнесменів та людей, яким не байдуже театральне життя міста у всіх його барвах, то давайте разом з ними розмовляти", - додав Огородник.

Якщо ви бажаєте долучитись до постановки даної вистави, то пишіть на [email protected]

Орест Огородник. Фото Олена Ляхович

Він додав, що генеральний директор - художній керівник театру ім.Марії Заньковецької Андрій Мацяк, погодився, що театр піде на зустріч даній ініціативі та надасть можливість підготовити декорації, костюми та ймовірно дозволить провести декілька сценічних репетицій в позаробочий час.

"Львів'яни люблять цю виставу і хотіли б продовження. Головне наше завдання зробити виставу", - зазначив Огородник на зустрічі з акторами, яких запросив на виконання ролей в продовженні вистави "Криза", прем'єра відбулась 31 Липня 2009 року. Нова вистава попередньо буде називатись "Криза 2. Перезавантаження".

"Є ще одне прохання. Ми будемо працювати в позаурочний час. Ми всі дуже зайняті і я буду просити максимально відповідально поставитись до даної роботи. Ви з поваги до мене погоджуєтесь на ці речі, але, якщо ви відчуваєте, що не будете мати часу, змоги, то краще це сказати одразу", - звернувся Огородник до акторів.

Також він повідомив, що планує залучити до постановки п'єси й колишніх акторів театру.

Фото з вистави "Криза"

"Я буду ще працювати над п'єсою. Планую з серпня почати роботу і на кінець року підготувати прем'єру. Маю попередні домовленості з театром Заньковецької. Театр не долучається фінансово, але дасть майданчик для репетицій, допоможе з оформленням і можливо надасть оренду залу для показу вистави", - додав в коментарі Гал-інфо Орест Огородник.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ