Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівський виконком запланував додати грошей на Ратушу і пам’ятник Бандері

Сьогодні, 18 вересня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради схвалили зміни до бюджету розвитку, які ще має затвердити міська рада на сесії.

Власне департамент економічної політики ЛМР підготував зміни до переліку об’єктів, видатки на які у 2013 році проводитимуться за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова.

Так, видатки зменшили  на капітальний ремонт приміщень з метою відновлення ДНЗ на вул. Зубрівській,9  в розмірі 304 тис. 609 грн (до змін видатки були  передбачені в розмірі 1  млн 985 тис. грн); на оновлення рухомого складу електротранспорту (придбання трамваїв з низьким рівнем підлоги) – на 17 млн 862 тис. 199 грн (були – 26 млн 71 тис. 200 грн),  на реставрацію експонатів Музею народної архітектури і побуту у Львові – на 387 тис. 765 грн (були – 466 тис. 238 грн), на реставраційно-ремонтні роботи балконів – 500 тис. грн (були 845 тис. грн).

Водночас в схвалених змінах до бюджету передбачили 23 тис. грн на встановлення меморіальної таблиці Атені Пашко та В’ячеславу Чорноволу на фасаді кам’яниці на вул. П.Ніщинського,14 та субвенцію обласному бюджету Львівської області на виконання інвестиційних проектів – виготовлення пам’ятника С.Бандері з реконструкцією пл.М.Кропивницького в розмірі 250 тис. грн. Також на 1 млн грн збільшили видатки на реконструкцію та реставраційно-ремонтні роботи будинку Ратуша на пл.Ринок,1 (були – 1 млн 359 тис. 343 грн).

Фото - Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ