Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

"Львіввугілля" планує запустити 10 нових лав

У наступному році на шахтах ДП "Львіввугілля" планують ввести в дію 10 нових лав, збільшити річний видобуток до 1,7 млн тонн, а також покращити якісні характеристики вугільної продукції. Про це йшлось у вівторок, 16 серпня, під час наради за участі заступника міністра енергетики та вугільної промисловості України Анатолія Корзуна, першого заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського та керівництва цього підприємства. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, на зустрічі сторони обговорили програми розвитку гірничих робіт та основних техніко-економічних показників ДП "Львіввугілля" у поточному та 2017 році.

Як наголосив заступник міністра Мінерговугілля, у сьогоднішніх умовах кожна шахта потребує розробки відповідних програм енергозбереження, капітального ремонту та охорони праці.

Своє бачення подальшого розвитку галузі окреслив й Ростислав Замлинський. Він звернув увагу на важливості збільшення видобутку вугілля, модернізації та функціонування усіх шахт регіону, забезпечення реалізації вугілля в т.ч. із наявних запасів на складах.

Також перший заступник голови ОДА закцентував увагу на безпечних умовах праці гірників, передачі об’єктів соціальної сфери на баланс територіальних громад, а також своєчасній виплаті заробітної плати працівникам ДП "Львіввугілля".  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ