Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львову досі не знайшов ділянки під нові Грибовичі

Місто отримало кілька пропозицій щодо купівлі земельної ділянки під новий полігон. Однак всі ці землі мають сільськогосподарське призначення, а для полігону необхідні землі промисловості. Відтак, пошук триває. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Надходять пропозиції. Ділянка, на якій можна облаштувати полігон, повинна мати певне призначення, має бути погодження громади і має бути виконано багато норм. Тому людям, які пропонують нам ділянки, ми даємо пакет документів, що необхідно доопрацювати, щоб ця ділянка була прийнятною для того, щоб ми могли її придбати для міста. Пошук триває. Наше завдання – робити все законно, щоб не було потім жодних зауважень та претензій.

Ми отримали кілька пропозицій, але вони не відповідають в кінцевому варіанті тому формату, який нас влаштовує. Коли пропонують ділянку, яка має призначення землі сільського господарства, це не правильно. Це повинна бути тільки зона промисловості, земля, яка для цього надається. Ми говоримо, що якщо буде змінено цільове призначення, ми готові продовжувати роботу. Мають бути відповідні норми по геології, по геодезії. Не на кожній ділянці можна облаштувати полігон», - розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

Нагадаємо, Львівська міська рада оголосила про початок збору пропозицій щодо придбання земельної ділянки для розміщення полігону твердих побутових відходів та сміттєсортувального комплексу 23 листопада 2016 року. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ