Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Маркіян Лопачак прокоментував конкурс на визначення перевізників ТПВ

Як зазначив секретар Львівської міської ради Маркіян Лопачак, впродовж останніх п‘яти років Львів регулярно, ледь не щотижня, потрапляє в сміттєві скандали.

Він повідомив, що на відходи зі Львова знаходять по всій країні. На дорогах, полях, іноді навіть на злітних смугах аеродромів. І після цього нас, звісно, ганьблять. Ганьблять і львів‘ян, і сам Львів. Ганьблять незаслужено. Адже ні місто, ні його мешканці не винні в тому, що компанії, які займаються вивезенням відходів, виконують свої обов‘язки недобросовісно.

ьогодні порушив цю проблему на засіданні виконавчого комітету. Саме розглядали рішення про проведення конкурсу на визначення перевізників, які працюватимуть у нас в найближчі три роки. Моя позиція: фірми, яких ЗМІ чи правоохоронні органи хоча би раз спіймали на порушеннях — НЕ МОЖУТЬ більше співпрацювати з міською радою. Категорично.

Вказав на це директору департаменту з питань поводження із відходами, який і куруватиме конкурс. Домовились, що збере інформацію про діяльність компаній, з якими мерія мала угоди в останні роки, і презентує депутатському корпусу. Будемо контролювати, щоб недобросовісних до цього конкурсу навіть не допустили", - додав Маркіян Лопачак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ