Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Матіос звинувачує Фонд держмайна у приватизації військового НДІ

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос звинувачує Фонд держвного майна у приватизації "Науково-дослідного інституту електромеханічних приладів". Про це Матіос написав у Facebook.

"Це просто ЖАХ! Фонд Недержавного майна України 30.09.2015 "збагатив Державу"!, продавши за 16 млн гривень 94,44% державного пакету акцій ДП "Науково-дослідний інститут електромеханічних приладів"- головне (!) підприємство з розробки та виготовлення засобів супутникового зв'язку військового призначення та компонентів для українського "джавеліну"- протитанковоі ракети "Стугна". Продав ПрАТ "Вентиляційні системи", на вентиляцію, взамін боротьби проти танків агресора. "Наплювавши" на неодноразові письмові та офіційні заперечення проти продажу держпідприємства з боку Віце-Прем'єр Міністра, Міноборони, Укроборонпрому, Головної військової прокуратури- все ж таки продав!", - повідомив Матіос.

 

Це просто ЖАХ! Фонд Недержавного майна України 30.09.2015 "збагатив Державу"!, продавши за 16 млн гривень 94,44% державн...

Posted by Анатолій Матіос on 7 жовтня 2015 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ