Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Мінкультури зволікає з призначенням директора Львівської галереї мистецтв

Міністерство культури України скасувало наказ «Про проведення підбору кандидатів на посаду генерального директора Львівської національної галереї мистецтв імені Б. Г. Возницького» як такий, що не був реалізований. Таку відповідь Гал-інфо отримало від Міністерства культури України на інформаційний запит.

У відповіді Мінкультури вказано, що відповідно до Закону України «Про культуру» гендиректора галереї буде призначено за результатами конкурсу.

Наразі Міністерство культури розробляє проект Положення про порядок формування та організації роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника закладу культури, яким буде визначено процедуру формування та організацію роботи конкурсної комісії, а також порядок відбору її членів.

Відповідь Міністерства культури України на інформаційний запит АІА "Гал-інфо".

Хто буде наступним директором Львівської галереї мистецтв?

Водночас в інформаційному запиті АІА «Гал-інфо» просило надати інформацію про те скільки кандидатів на цю посаду вже подали свої документи у Міністерство культури для участі у конкурсі. Однак відповіді на цю частину запиту ми не отримали.

Як раніше повідомляло Гал-інфо, відповідно до наказу Мінкультури від 15 грудня 2015 року № 1052 розпочато процедуру підбору фахівців у сфері музейної справи для визначення кандидатур на посаду генерального директора Львівської національної галереї мистецтв ім. Б.Г.Возницького.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ