Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Моя позиція є чіткою: перенесення «Вернісажу» є неприпустиме, – Садовий

Як зазначив сьогодні, 7 лютого, під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради міський голова Львова Андрій Садовий, про жодне переселення ринку «Вернісаж» не йдеться і йтися не може, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Сьогодні зранку я спілкувався з працівниками «Вернісажу» і чітко ще раз довів їм позицію, що ми їх в образу не дамо. Так, дійсно, є дуже серйозний тиск від певних депутатів,від певних бізнесменів, які би хотіли на цій території провадити іншу діяльність. Я людям чітко задекларував і ця позиція є публічною, що це є недопустимо! Людей рухати не можна! Вони цю позицію знають», - наголосив міський голова Андрій Садовий.

Нагадаємо, проектом ухвали Львівської міської ради пропонується погодити Львівському комунальному некомерційному підприємству «Центр розвитку туризму міста Львова» місце розташування земельних ділянок та надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул М. Кривоноса-вул Замковій у постійне користування для створення туристично-інформаційного центру та розміщення ринку з продажу товарів народного побуду. До проекту ухвали було підготовлено пояснювальну записку, яка включала виключно суб’єктивний погляд на ситуацію щодо ринку «Вернісаж» та жодним чином не відображала мети проекту ухвали. Заступнику начальника управління природних ресурсів та регулювання природних відносин Ірині Гримак, яка висловила впояснювальній записці доухвали Львівської міської ради щодо діяльності Туристичного інформаційного центру свою особисту думку щодо ринку «Вернісаж», оголошено догану. Також оголошена догана начальнику управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин п. Михайлу Бокало за слабкий контроль в організації діяльності управління.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ