Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Синютка знайшов на місці «Вернісажу» якісь мощі?

Депутат Львівської міської ради від Партії регіонів Андрій Мочарський виголосив запит міському голові Львова Андрієві Садовому з проханням узаконити права підприємців мистецького ринку «Вернісаж», бо «бізнес-структури намагаються загарбати ділянку».

Він також каже, що варто оформити естетичну частину ринку, і підприємці готові долучитися до цього. Водночас, за словами Мочарського, під час круглого столу, який стосувався проблем ринку, перший заступник міського лови Олег Синютка заявив, що це політичне питання і питання Садового. 

«Незрозумілим є твердження Синютки про те, що цю частину міста треба розкопати, щоб знайти святі мощі. Щоправда, він не сказав, які. Ця людина перерила Львів так, що він вже смердить», заявив депутат.

На його думку, дивно що Синютка не слухає думки підприємців а «тільки вміє складати губки бантиком»

Мочарський заявив, що це остання вільна ділянка в місті і звинуватив Садового в домовленостях бізнесменів з депутатами: «Треба взяти биту на вас всіх із тризубом»

Міський голова у відповідь заявив, щ говорив з підприємцями, мовляв, їх в образу не дадуть. Водночас він зазначив, що є тиск з боку депутатів-бізнесменів, які б хотіли проводити там роботи.

Нагадаємо, раніше прозвучала інформація, начебто у ділянці на місці «Вернісажу» зацікавлений депутат Гутник разом з підприємцем, власником готелю у Львові Козловським. Проте, під час мітингу під стінами Ратуші Гутник свій інтерес заперечив.

Додамо, що Андріан Гутник звинуватив у причетності до мітингу організацію «Самопоміч». Мовляв, її представники радили пікетувальникам з «Вернісажу», які саме обличчя клеїти на опудала.

Міський голова ЛьвоваАндрій Садовий запропонував внести це питання до порядку денного.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ