Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Садовий запевнив, що жодних рішення про перенесення «Вернісажу» в Ратуші не приймали

Сьогодні, 7 лютого, на пленарному засіданні сесії міський голова звернувся до працівників ринку «Вернісаж» і запевнив, що жодного рішення щодо перенесення ринку чи його забудову міська рада не приймала, повідомила пре-служба Львівської міської ради.

«Моє звернення до працівників ринку «Вернісаж» було публічним, кожен львів’янин міг з ним ознайомитись. Відповідь на ваше звернення ви не отримали в той самий день, тому що в міській раді було проведене відповідне розслідування. Враховуючи пояснювальну записку, яка була публічною, мені написали заяви на звільнення Михайло Бокало та Ірина Гримак. 

Чому з’явилась та записка, пояснити важко. Наскільки я зрозумів, це була думка когось зі спеціалістів управління. Я їм дав на сьогоднішній день догани - і Гримак, і Бокалу. Я чітко дав розуміння працівникам «Вернісажу», що сьогодні жодного рішення в стінах міської ради про перенесення ринку або його забудову не примайлось. Це є чітка позиція. Сьогодні ми єдині тут– і депутатський корпус, і міська влада.

Кожна людина, кожен громадянин міста Львова має право висловлювати свою позицію в той чи інший спосіб. Ми повинні поважати людей, які прийшли до міської ради, тому що в них є біль, є переживання», - зазначив міський голова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ